1. Noutati
  2. ŠKODA Connect LITE
16.05.2022
Noutati ŠKODA

ŠKODA Connect LITE

Vino in service-ul Tess si contectează-te cu ŠKODA ta! Descoperă ŠKODA Connect lite și facilitează-ți experiența condusului.

Connect LITE

Epoca digitală câștigă tot mai mult teren și în cotidianul nostru, inclusiv în conexiune cu automobilele noastre. Astfel, ŠKODA oferă servicii online ce servesc în primul rând siguranței dumneavoastră și vă dau acces facil și confortabil la informații on-line și informații privind automobilul. ŠKODA Connect este compus din cele două pachete principale: Care Connect și Infotainment Online.

Care Connect include serviciile proactive, ce vă oferă asistență în caz de probleme în legătură cu automobilul dumneavoastră, dar și pentru planificarea lucrărilor de service. Tot aici este inclus și accesul de la distanță la automobil prin intermediul aplicației.

Infotainment Online (disponibil exclusiv în combinație cu un sistem de navigație) include anumite funcții adiționale pentru navigație și pentru căutarea informațiilor actuale privind starea vremii, traficul, locurile de parcare și multe altele.

Descopera SKODA Connect lite:

Ne poți contacta:

TESS 
Calea Brașovului, nr. 2A, Ghimbav
Telefon: 0368 203 121, 0368 203 221
 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.