ACCESORII
02.08.2021

Descopera oferta lunii August la Accesoriile Originale

Pleci în vacanță și ai multe bagaje?
Oferta lunii august

Pleci în vacanță și ai multe bagaje? Le poți transporta în siguranță cu ajutorul cutiei pentru bagaje Audi, călătorind astfel în condiții de confort. 
 
Cutia de bagaje este foarte practică, fiind ușoară și spațioasă. Aceasta se potrivește perfect automobilului tău Audi și are un design aerodinamic, ce reduce zgomotul produs de aer în timpul deplasării.

Pret: 2.222 Lei

Image

Pleci în vacanță și ai multe bagaje? Le poți transporta în siguranță cu ajutorul cutiei pentru bagaje Volkswagen, călătorind astfel în condiții de confort.

Cutia de bagaje este foarte practică, fiind ușoară și spațioasă. Aceasta se potrivește perfect automobilului tău Volkswagen și are un design aerodinamic, ce reduce zgomotul produs de aer în timpul deplasării.

Pret: 1.068 Lei

Image

Pleci în vacanță și ai multe bagaje? Le poți transporta în siguranță cu ajutorul cutiei pentru bagaje ŠKODA, călătorind astfel în condiții de confort. 

Cutia de bagaje este foarte practică, fiind ușoară și spațioasă. Aceasta se potrivește perfect automobilului tău ŠKODA și are un design aerodinamic, ce reduce zgomotul produs de aer în timpul deplasării.

Pret: 1.779 Lei

Oferta este valabilă în perioada 1-31 august 2021, în limita stocului disponibil și nu se cumulează cu alte oferte actuale.

Ne poți contacta:

TESS
Calea Brașovului, nr. 2A, Ghimbav
Telefon: 0368 203 141, 0729 500 033
E-mail: ovidiu.pop@tess.ro  

Solicita aici mai multe informatii aici.