NOUTATI SERVICE
06.09.2021

Avantajele pieselor originale

Potrivite fiecărui model.
Oferta lunii septembrie

Ştiaţi că?

  • Multe dintre componentele mecanice şi electrice ale unui automobil sunt utilizate intens? Componentele mecanice, mai ales, sunt supuse unei uzuri normale. Atunci când acestea trebuie înlocuite, se recomandă utilizarea unor piese de calitate, pentru a păstra confortul, siguranţa şi valoarea maşinii
  • Un automobil conţine aproximativ 10.000 piese? Toate acestea sunt Piese Originale, bineînţeles
    Piesele Originale sunt stocate într-un depozit central?
  • Piesele de schimb cele mai uzuale se găsesc, de asemenea, şi în depozite-satelit din întreaga lume, pentru a asigura livrarea rapidă a acestora în cadrul reţelei globale de dealeri autorizaţi?
  • Piesele necesare pentru menţinerea automobilelor în funcţiune sunt disponibile 15 ani de la scoaterea unui model din producţie? 
     

Piesele originale…

... sunt proiectate odată cu automobilul şi se potrivesc fiecărui model.

... respectă cele mai recente standarde tehnice. Acestea ţin pasul cu procesul de fabricaţie al        automobilelor de serie.

... sunt fiabile şi au o calitate ridicată.

... sunt compatibile cu materialele folosite. Astfel, nu se deteriorează vopseaua sau obiectele din plastic sau cauciuc, iar metalele nu se corodează.

... se potrivesc şi astfel asigură timpi de reparaţie reduşi.

... menţin valoarea automobilului.

... au o durată de utilizare mare. Acestea oferă un raport calitate-preţ bun, dacă raportăm costurile totale de întreţinere la durata de viaţă a automobilului.

Ne poți contacta:

TESS 
Calea Brașovului, nr. 2A, Ghimbav
Telefon: 0368 203 121, 0368 203 221

Programare service online: https://bit.ly/3gmkksL